Avís legal

DADES IDENTIFICATIVES

En compliment amb el deure d’informació que estableix l’article 10 de la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, NUÑEZ BASCUÑANA ADVOCATS, SLP amb CIF: B64976392, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el tom 41011, Foli 61, Secció 8, Fulla 375680, Inscripció 1, és titular del domini www.nb-agobados.es

 

ÚS DEL PORTAL

L’ús i accés a aquesta pàgina web que el seu titular és NUÑEZ BASCUÑANA ADVOCATS, SLP, atribueix la condició d’usuari, que accepta des d’aquest accés i ús, les condicions generals d’ús aquí reflectides.

L’usuari assumeix la responsabilitat de l’ús del portal. Aquesta responsabilitat s’estén al registre o complementació del formulari que sigui necessari per accedir a determinats serveis o continguts. Per això, l’usuari serà responsable d’aportar les seves dades sol·licitades de forma veraç i lícita.

L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels serveis i continguts que ofereix aquest web, i a no emprar-los per incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i a l’ordre públic.

NUÑEZ BASCUÑANA ADVOCATS, SLP per si o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com del seu contingut: imatges, textos, marques, logotips, selecció de materials usats, estructura, disseny, etc.

Queden expressament prohibides la distribució, reproducció i posada a la disposició de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de NUÑEZ BASCUÑANA ADVOCATS, SLP.

L’usuari podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en qualsevol suport, sempre que sigui única i exclusivament per al seu ús personal i privat.

 

RESPONSABILITATS

NUÑEZ BASCUÑANA ADVOCATS, SLP, no es responsabilitza dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que pogués ocasionar, ja es tracti d’errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

NUÑEZ BASCUÑANA ADVOCATS, SLP es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes a la seva pàgina web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa, com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats al seu portal.

 

DRET D’EXCLUSIÓ

NUÑEZ BASCUÑANA ADVOCATS, SLP es reserva el dret a retirar o denegar l’accés al portal i/o als serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents condicions generals d’ús.

NUÑEZ BASCUÑANA ADVOCATS, SLP, perseguirà l’incompliment de les presents condicions així com qualsevol utilització indeguda del seu portal exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

 

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

La relació entre NUÑEZ BASCUÑANA ADVOCATS, SLP i l’usuari es regirà per la normativa espanyola vigent, i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona.