Política de Privacitat

El despatx NUÑEZ BASCUÑANA ADVOCATS, SLP (d’ara endavant NB Advocats), compleix amb allò establert en el Reglament General de Protecció de Dades(RGPD)2016/679 del Parlament Europeu i del Consell i amb qualsevol altra normativa vigent en cada moment, i vetlla per garantir un correcte ús i tractament de les dades personals de l’usuari. Per això, juntament amb cada formulari de recollida de dades de caràcter personal, en els serveis que l’usuari pugui sol·licitar a NB Advocats, farà saber a l’usuari de l’existència i acceptació de les condicions particulars del tractament de les seves dades en cada cas, informant-lo de l’adreça del responsable, la finalitat i legitimació del tractament, la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició o dret a la portabilitat, així com les comunicacions de dades a tercers en el seu cas. Així mateix, NB Advocats informa que dóna compliment a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic, i us sol·licitarà el consentiment per al tractament de la vostra adreça electrònica amb finalitats comercials en cada moment. NB Advocats no utilitza cookies per a accedir a la informació relativa als usuaris del Portal, però es reserva el dret d’utilitzar-les en un futur.

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES.

Responsable de les seves Dades: d´acord amb allò establert pel RGPD informem a l´usuari que les seves dades serán tractades per NUÑEZ BASCUÑANA ADVOCATS, SLP – B64976392. Dir. postal: C/Anselm Clavé 65, 3r, 08402 · Granollers. Telèfon: 93 879 17 10 · 93 879 14 27

Finalitat del tractament: recollir les dades de caràcter personal que s´obtinguin mitjançant els formularis de contacte disponibles a la web del Despatx per atendre les consultes rebudes per correu electrònic.

Duració del tractament: les dades proporcionades es conservarán durant el temps necessari fins cumplir amb la finalitat per la qual s´han recollit i que consisteix en respondre a les consultes plantejades. Legitimació per al tractament: la base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment de l´usuari quan contacta amb la nostra web.

Comunicació de Dades: Les dades no es cediran a tercers a excepció d´obligació legal.

Drets dels usuaris: Vostè té dret a obtindre confirmació de si NUÑEZ BASCUÑANA ADVOCATS, SLP, está tractant les seves dades personals així com a accedir a les mateixes, rectificar dades inexactes o demanar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaries, així com limitar i oposar-se al seu tractament i dret a la seva portabilitat mitjançant carta postal certificada, incloient copia del seu DNI o altre document equivalent, dirigida a NUÑEZ BASCUÑANA ADVOCATS, SLP, al C/Anselm Clavé 65, 3r, 08402 · Granollers o bé escrivint a info@nb-adogados.es. També tindrà dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment.

La retirada del seu consentiment no afectarà a la licitud del tractament efectuat amb anterioritat. Té dret a presentar una reclamació davant l´autoritat de control si considera que es poden haver  vulnerat els seus drets en allò relatiu a la protecció de les seves dades personals.